Groepsarrangement

Groepsarrangementen

Bezoekt u één van de voorstellingen met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie en wilt u het avondje uit uniek maken? Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen voor groepen vanaf 15 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

 

Theaterarrangementen

VIP-arrangement
Uw avondje uit helemaal compleet maken? Laat u lekker verwennen met het VIP-arrangement. Vooraf wordt u, aan de speciaal voor u gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes. Na afloop sluit u de avond af in de Jachtweide, onder het genot van twee drankjes en een heerlijke bitterbal.
Wij bieden dit arrangement aan voor € 12,50 p.p.


Ontvangstarrangement
Vooraf wordt u, aan de speciaal voor u gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes.
Wij bieden dit arrangement aan voor € 5,- p.p.


Na borrelarrangement
Wilt u na de voorstelling nog even gezellig napraten en borrelen? Dan maakt u uw avondje uit met het na borrel arrangement helemaal compleet. Na afloop is er een tafeltje voor u gereserveerd in de Jachtweide, waar u nog twee drankjes per persoon en een heerlijke bittergarnituur kunt nuttigen, met bediening aan tafel.
Wij bieden u dit arrangement aan voor € 8,50 p.p.

Reserveren kan telefonisch via (0513) 61 94 94 of per e-mail via receptie@posthuistheater.nl.

*De theaterarrangement prijzen zijn exclusief de entree van de voorstelling en alleen mogelijk op basis van reservering minimaal twee dagen van tevoren.